Monday, March 28, 2011

video



“ Yang ada ini sudah harapan kita “
bukan salah untuk kita mengharap yang belum ada..tetapi jangan lupa yang telah ada . !

Wednesday, December 29, 2010

* nie pic time sedang shooting hari tu..hihi..sorry pic x brape oke..
Producer: erma fatima. Director: bade hj azmi


haaa..dapat gak on9 akhirnya..
hoh0hoh0..dari sehari ke sehari nk update blog..tp xde masa..
alhamdulillah today baru la free..

after aku potong rmbut nie kan..mcm2 yg terjd..
hahahaha..ada yg sedih skit..n ada yg happy bnyk..
yg sedih nyee..kawan2 aku ramai dh yg cam xmau kawan ngan aku jekk..
adakah sebab aku potong rambut ekk.??
cheeiitt..apodaahh ~~
haha..xkisah la korang..yg pnting skang..
aku ada hidup baru and aku sgt bersyukur..
kerjaya aku skang pn aku rasa sgt selesa..hihih..tp paling aku happy and cam xpcaye jek, hari tu aku pegi shooting cerita Villa Tepi Surau..haha..
for the 1st time tuhh..hihi butt dorang just shoot tgn aku main guitar je..
after 1 week tiba2 aku dpt call dorang suh dtg blakon lak..ingtkan just jd tukang sibuk2 je..
rupanye siap ada skrip lg..aduhh..nervous + excited weyhh..
dh laa aku x pnh taw ape2 tntang bidang lakonan nie..ingtkan aku just dtg main music jek..hahaha..tp sumpah, crew2 production mmg best..sporting habis..
abg bade n kak as pn bnyk bg tunjuk ajar even aku just ada 5 scene je utk shooting tu..bnyk gak la yg aku blajar n faham..hihih..akhirnya t'cpai gak impian aku nk rasa camne rsanye blakon nie..huhu susah weyhh..bukan senang..
kite tgk kt tv senang je kritik2..sound2 filem melayu x bgus..tp bila camera dh ada kt depan muka n director ckp "action" haaa baru kau taw susah nye nk blakon..haha..
haa tu je laa cerita skit2 yg aku nk update kt teman2 yg ada nie..
hihihih..nnt ada new story aku update lg oke..




Thursday, December 2, 2010

i Love My Hair







Go0d Bye Rambut Tekembang ~
see u in august 2011 . .
hihi
Welcome New Hair ~

Wednesday, October 20, 2010

my new song



lagu ni akan disiapkan x lama lg..
lirik dh ada cuma nk kena buat arrngmnt semula..
coz lirik nie 2 org yg tulis..s0 hopu u all enjoy dgn music camni..
hihih..and lagu nie akan dinyanyikan oleh sorang gurl nie..hahaha..
nk taw sape..??? tggguuu ~ :p

Cover Bila Cinta OST L.B.S.





Intro : Am F Am E


Am
Bila cinta kini

Dm
Tak lagi bermakna

G
Yang ku rasa kini

C
Hanyalah nestapa

F E Am
Ditinggalkan cinta masa lalu


Am
Dulu kau tawarkan

Dm
Manisnya janjimu

G
Yang ku sambut itu

C
Dengan segenap hatiku

F E
Hingga engkau pergi

Am A#
Tinggalkanku


A# Dm
Hilangnya cintamu

G C
Menusuk hatiku

F Dm
Hinggaku memilih

E Am A#
Cinta yang fana


A# Dm
Perginya dirimu

G C
merobek jantungku

F Dm
Hingga ku terjatuh

E Am
Dalam harapan

(* same chord verse 2 )
kusebut namamu
disetiap doaku
bangkitkan setiap
kenangan tentangmu
yangku dapat
hanyalah bayangmu

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana

Uuu…

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Friday, October 1, 2010

Teruslah Tersenyum :)




yg dicipta tlah tercipta..
yg dijanji tlah pun ditunaikan..
yg dimahukan tlah pun terlaksana..
namun yg pergi akan berlalu pergi selamanya..

kau yang tinggal kini teruslah tersenyum :)

lumrah dalam kehidupan..
waktu hidup akan dikeji..
tetapi...apabila sudah pergi..
mereka sentiasa akan memuji...

kau yang tinggal kini teruslah tersenyum :)

Dulu tangan mu erat digenggaman ku..
terlahir cinta untuk ku dalam mata mu..
sehingga kini aku masih menggenggam erat tangan mu..
walaupun tanpa kau sedari disebelah mu adalah aku..

kau yang tinggal kini teruslah tersenyum :)

waktu terus berlalu..
sinaran cinta untuk ku dlm mata mu semakin kabur..
aku melihat gelak tawa pada wajah mu tlah terukir bahagia..
oleh cinta baru mu..

Aku yang tlah mati..akan terus tersenyum :)

kini aku tidak lagi memerhatikan mu..
kerna cinta baru mu akan slau bersama mu..

Aku akan sentiasa tersenyum..walaupun aku sudah mati :)

Monday, September 20, 2010

Riuh Ria Raya




Hahahaha..Riuh ria raya..mcm terjadi time nie..
ok aku kenalkan yg baju kuning tu Nurul bubu..yg depan nurul tu Ninie..
and yang rock slumber tu Nina..
actually aku tak kenal pn Nina & Ninie tu..tp si Nurul mmg aku dh kenal lama la..

macam mn aku blh terjebak join dorang ni..??
hahahahah..aku pn cam x caye aku btl2 pegi join dorang beraya time nie..pada asalnye aku pn main2..mereka2 nie pn sangka aku main2...hahaha..tp ntah camne pas bgn tido keesoknnye aku terus call Nurul and aku ckp nk dtg BB (bukit badak laaaa ~ )..hahah.. so berjumpa la aku dgn Nurul, Ninie & Nina . .nk ikutkan mmg ramai la lagi nama yg perlu disebut..coz bnyk rumah lak kami beraya..eyhh bnyk ke..??erkk bnyk la coz lebih dari 1..hahah..
tp tu lah..bila ngan mereka nie jek cam sekepala lak..1st time jmpa dh mcm 3 tahun kawan lak kan..tp 1 jek x sama..
MEREKA KUAT BERGOSSIP..!!
ada jek cerita hangat2 yg nk digossip kan..hahahaha..klu diikutkan hati mmg aku nk balik lewat..tp train smpai kul 10 jek la..so kena la balik awal..sob sob sob..
semoga jmpa korang2 lg eyhh...insyaAllah nnt umah aku ada makan2 aku roger korang k..hoh0ho..
ohh hampir terlupa lak aku..!! aku nk ucapkan thx a lot sgt2 kt korang, coz bawak aku g Beraya kt jusco bukit tinggi . . hahahaha... mmg korang gila dh hilang akal.hilang arah tujuan..hahaha..
ape2 pn aku enjoy la hari tu..thx kawan2.. ;)
Semoga kite bertemu lagi teman baru ;)~ ~